Lierac Cofre Deluxe Lift Integral Crema Sedosa + Sèrum Ulls

Lift Integral formula amb una associació única de principis actius que ofereix un efecte Lift-Injecció en la pell

Lift Integral formula amb una associació única de principis actius que ofereix un efecte Lift-Injecció en la pell

 

Polifenols de Caoba: Ofereix una acció lífting que tensa les zones relaxades.

Reactiva la síntesi de col·lagen 18 a l'epidermis, la dermis i la hipodermis. D'aquesta manera, s'aconsegueix un recobriment transversal de tota la superfície cutánea.

Extracto de Tulipa Porpra: Acció injecció que aporta volum i farciment en les zones enfonsades. Estimula la síntesi de 30 proteïnes fonamentals de la matriu extracel·lular. Així, s'aconsegueix una millora en la qualitat i reestructuració de la matriu extracel·lular. El gruix de la dermis augmenta fins a un 400% .Concentrat de Hyalu-3 de nova generació: Acció Antie-edat, allisant i repulpante.

 

L'àcid hialur. d'alt poder molecular aconsegueix aquesta immediata acció allisant. L'àcid hialur. d'alt poder molecular micro-encapsulat aconsegueix la perllongada acció repulpante d'alliberament.

 

Finalment l'Extracte de Llevat, que actua com a estimulador de l'àcid hialur. exerceix una duradora acció omplidora. S'aconsegueix així augmentar la producció d'àcid hialur. fins a en un 237%.

 

Principis Actius de la Crema Lifting Remodelant Lift Integral Addicionalment d'el Extracte de Caoba, Extracte de Tulipçan Porpra i el Concentrat Hyaly-3, la seva formulació també inclou: Oli de Flors de Tiaré: Ofereixen una duradora acció hidratante. Rica en Àcids Grassos Saturats i Insatrados: L'Omega 6, capaç de mantenir el nivell d'hidratació, així com de reconstruir la barrera cutània.

 

Consells d'utilització de la Crema Lift Integral de Lierac Sobre el rostre net i sec, aplicar la crema al matí ia la tarda, després del sèrum Lift Integral.

La seva textura crema, fundent i elàstica, aporta un efecte envoltant immediat i deixa la pell confortable i vellutada.