Fotoultra 100 Isdin spot prevent fusion fluid (50 ml)

26.40 18.90

FUNCIÓ

Fotoprotector fluid. Facial. Pell altament fotosensible. No comedogènic. Hidratant. Ajuda a prevenir l'aparició de taques degudes al sol. Ajuda a renovar la pell sensibilitzada després procediments dermatològics (làser, peelings ...) gràcies al seu contingut en pantenol i alantoïna. Amb acció hiddratante pel seu contingut en àcid hialurònic. Acció antioxidant. La seva tecnologia Fusió Fluid es fon amb la pell aconseguint una protecció invisible.

MANERA D'OCUPACIÓ

Aplicar generosament sobre la pell seca, mitja hora abans de l'exposició solar. Reaplicar cada 2 hores i tan freqüentment com sigui necessari, especialment després de transpirar, nedar o assecar-se amb tovallola. Aplicar 2mg / cm2 o uns 36 grams (sis culleretes de te) de producte per al cos d'un adult. En reduir aquesta dosi, es redueix el factor de protecció.

PRECAUCIONS I ADVERTIMENTS

Si vostè té taques pigmentàries degudes al sol o ha patit una intervenció o procediment dermatològic, eviti l'exposició solar directa. Mantingui els nadons i nens petits fora de la llum solar directa. Evitar el contacte amb ulls i mucoses.